Kwaliteit is ons kenmerk

Onze 6 allround metselaars zijn gekwalificeerde vakmensen, ze werken gemotiveerd en met veel verantwoordelijkheidgevoel. Ze zullen indien nodig met u meedenken om eventuele vragen of problemen op te lossen. Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf zodat ook onze reputatie van kwaliteitsbedrijf in de toekomst gewaarborgd blijft.

Duidelijkheid in alle opzichten

Een misverstand is snel geboren. Daarom kunt u met Metselbedrijf Renden rekenen op duidelijke en concurrerende offertes. Zo blijft het aangenomen werk in planning en kosten beheersbaar en worden vervelende verrassingen voorkomen.

Ons verhaal

Wij zijn Wim en Dennis Renden. Wim heeft er in 1996, na jarenlange ervaring als metselaar, voor gekozen om zijn eigen bedrijf te starten. Eerst samen met een compagnon en een aantal jaren later als eenmanszaak. Dennis is in 2001 als leerling gestart binnen het bedrijf. In 2017 is het bedrijf over gegaan van eenmanszaak naar een vof en sindsdien kunnen wij onszelf een familiebedrijf noemen.

Als dienstverlenend bedrijf in de bouw is Metselbedrijf W. Renden actief met als werkterrein de Veluwe. Ons bedrijf is zowel in de woning als utiliteitsbouw actief, dit in hoofdzaak voor aannemers maar natuurlijk kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Metselbedrijf Renden Wim Renden Dennis Renden